Актьорът Джеръми Ренър, който беше хоспитализиран след инцидент при почистване на

...
Актьорът Джеръми Ренър, който беше хоспитализиран след инцидент при почистване на
Коментари Харесай

След тежкия инцидент: ВИЖ снимка на Джеръми Ренър от болничното легло

Актьорът Джеръми Ренър, който беше приет в болница след случай при почистване на сняг, разгласява в Instagram фотография от болничното си легло. В поста той благодари на почитателите си за благопожеланията им.

„ Благодаря на всички за благите думи! Сега съм прекомерно комплициран, с цел да пиша. Но ви адресирам цялата си обич “, написа той в Instagram.

Пиарът на Ренър и локалните управляващи споделиха на 2 януари, че той е в сериозно, само че устойчиво положение след злополука на Нова година. Тогава звездата бе блъснат от ратрак с тегло над 6 тона пред дома си в Невада. С машината артистът се опитвал да почисти снега към колата си.

Виж още: Джеръми Ренър остава в сериозно положение след случая, интервенцията е предходна сполучливо

 Getty Images

„ В опит да спре движещия се ратрак, господин Ренър се е опитал да се върне на шофьорската седалка. Точно в този миг е бил прегазен “, изясни локалният шериф.

Близките на артиста благодарят и за изобилната обич и поддръжка, засвидетелствана от неговите почитатели.

Джеръми Ренър от няколко години има дом в окръг Уошо. През 2019 година артистът сподели за локален вестник, че е избрал региона, тъй като Рино е градът с подобаващия размер за него, има величествена природа и му дава опция постоянно да кара ски със фамилията си.

Миналия месец, когато в региона паднаха значителни снеговалежи, Ренър разгласява фотоси в обществените мрежи.

Ренър е единственият потърпевш при случая в неделя. От шерифската работа оповестиха, че се води следствие.

Джеръми Ренър е прочут с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на " Марвел ". Актьорът има две номинации за " Оскар " за функциите си във филмите " Войната е опиум " и " Градът ".

Ренър взе участие в многочислени продукции на " Марвел ", измежду които независим сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата " Мисия невъзможна ", " Първи контакт ", " Американска скица ".

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР